NOVO: Novi Sad – aerodrom Beograd – Novi Sad

Svakodnevni polasci ka Novom Sadu i iz Novog Sada

Prevoz do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ i grada Beograda, na adresu po izboru putnika. Svakodnevni polasci iz Novog Sada sa adrese po izboru putnika, dočekivanje na aerodromu i prevoz do Novog Sada na adresu. Udobna i klimatizovana vozila, obezbeđena sigurnosna sedišta za decu (obavezna najava uzrasta deteta), profesionalni vozači… Mi nismo taksi, već putnička agencija , koja nudi prevoz visokog kvaliteta. Ukoliko nam blagovremeno najavite vožnju (minimum jedan (1) dan unapred), budite sigurni da imamo slobodno mesto/vozilo za vas. Za prevoz do grada Beograda, čekanje par časova u gradu – sa povratkom, kao i polaske iz mesta u okolini Novog Sada, predviđene su odgovarajuće doplate (u prilogu). Nudimo Vam dve vrste prevoza:

Deljeni transfer

Grupisanje putnika koji su na istom letu (ili vremenski bliskim letovima), pa cena po osobi, u jednom smeru, iznosi od 1000 do 3500 dinara, u zavisnosti od ukupnog broja putnika na polasku i sa koliko adresa polaze… Polasci nisu fiksni, već formirani spram letova putnika. Vožnja je predviđena autoputem Novi Sad – Beograd (E75) ili eventualno preko Iriškog venca i autoputa Beograd – Zagreb (E70), ukoliko su polasci/dolasci sa/do sremske strane iz/do mesta uzvodno uz Dunav u odnosu na Sremsku Kamenicu. Polasci iz Novog Sada su približno 3 časa pre poletanja aviona, usklađeni sa eventualnim dodatnim putnicima (koji putuju istim ili vremenski bliskim letom). Polasci sa aerodroma su u roku od 30 minuta po izlasku putnika, u zavisnosti od eventualnih dodatnih putnika.
Rezervacije su neophodne minimum jedan (1) dan pre početka putovanja. Za najave na manje od 3 časa pre polaska našeg vozila, bez obzira je li vožnja do ili od aerodroma, doplata je 1000 dinara po vozilu.

Privatni transfer

Privatni najam vozila sa vozačem (bez dodatnih putnika), potpuno prilagođen željama putnika, od aerodroma/grada (do adrese po izboru putnika). Vožnja je predviđena autoputem Novi Sad – Beograd (E75) ili eventualno preko Iriškog venca i autoputa Beograd – Zagreb (E70) – ukoliko su polasci/dolasci sa/do sremske strane iz/do mesta uzvodno uz Dunav, u odnosu na Sremsku Kamenicu.
Rezervacije su neophodne minimum jedan (1) dan pre početka putovanja. Za najave na manje od 3 časa pre polaska našeg vozila, bez obzira je li vožnja do ili od aerodroma, doplata je 1000 dinara po vozilu.

Kontakt
Rezervišite kombi prevoz, zakažite vožnju automobilom, saznajte više o našim uslugama.
Naš kontakt centar vam stoji na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 h.

Srbija
+381(0)64/059-059-3
BiH
+387(0)65/901-339
Privatni transferi i najam vozila
+381(0)63/456-543
E-pošta
 info@taxitravel.rs
Viber
 +381(0)64/059-059-3
Gde se nalazimo?
 Jurija Gagarina 56, 11073 Novi Beograd
Ostanimo povezani

Kontakt forma

5 + 8 =

Rezerviši prevoz

* polja označena zvezdicom su obavezna