+381 64 059 059 3 | +387 65 901 339 info@taxitravel.rs

Najam vozila i transferi

Privatni transferi

(Poslovna ili turistička putovanja po Vašoj želji)

Zaboravite na čekanja, gužve, neudobne i duge vožnje, nepristojne i nervozne vozače, stajanja po stanicama, ne morate da zavisite od drugih putnika i nečije organizacije prikupljanja putnika!

Putujte samostalno ili sa prijateljima, poslovno ili turistički, organizujte sami svoje putovanje prema svojim potrebama.

Prednost privatnih transfera je što ne morate da razmišljate o dodatnim troškovima puta, parkingu, gorivu, putarinama, ne zamarate sebe vožnjom i upravljanjem vozila i ne trošite svoju energiju na saobraćaj, umesto toga možete koristiti svoje vreme u vozilu za druge stvari… laptop, tablet, telefon ili uživanje u pejzažima puta i odmor dok Vas naši profesionalni vozači voze.

Iznajmite vozilo sa vozačem za sve destinacije u Srbiji i regionu:

Privatan transfer funkcioniše po principu zakazivanja (minimum jedan dan ranije). Pozovete nas, kažete nam željenu destinaciju sa koje bi ste pošli i na koju idete, broj putnika, količinu prtljaga, Vaš plan putovanja i mi Vam obezbeđujemo vozilo sa profesionalnim vozačem za vaše potrebe.

U ponudi ima veliki broj vozila kako putničkih automobila tako i minivan vozila, kombi vozila, minibus vozila, autobusa.

***

Privatni transferi su mogući za inividualne vožnje i grupne vožnje.
Dugogodišnje iskustvo, najpristupačnije cene i profesionalizam Vam omogućavaju siguran, pouzdan i jeftin prevoz uz najbolje uslove putovanja. Štedimo Vaše vreme i poštujemo Vaše potrebe!
Pozovite nas i uživajte u Vašoj vožnji!

NOVI SAD – AERODROM BEOGRAD – NOVI SAD

Prevoz do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ i grada Beograda, na adresu po izboru putnika. Svakodnevni transferi iz Novog Sada sa adrese po izboru putnika, dočekivanje na aerodromu i prevoz do Novog Sada na adresu. Udobna i klimatizovana vozila, obezbeđena sigurnosna sedišta za decu (obavezna najava uzrasta deteta), profesionalni vozači… Mi nismo taksi, već putnička agencija , koja nudi prevoz visokog kvaliteta. Ukoliko nam blagovremeno najavite vožnju (minimum jedan (1) dan unapred), budite sigurni da imamo slobodno mesto/vozilo za vas. Za prevoz do grada Beograda, čekanje par časova u gradu – sa povratkom, kao i polaske iz mesta u okolini Novog Sada, predviđene su odgovarajuće doplate (u prilogu).

BEOGRAD – JAHORINA

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Jahorina – Beograd po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu) u vreme koje Vama odgovara. Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide autoputem Beograd – Zagreb, isključuje se na rumskoj petlji zatim se ide na Šabac, Loznicu, Zvornik, Vlasenicu, Han Pjesak, Sokolac, Mokro i stiže se na Jahorinu (na željenu adresu). Istim planom rute se i vraćamo sa Jahorine ka Beogradu obratnim redosledom.

NOVI SAD – JAHORINA

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog prevoza putnika na relaciji Novi Sad – Jahorina – Novi Sad po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu) u vreme koje Vama odgovara. Polazna tačka je grad Novi Sad (vaša adresa), dalje se ide rutom Ruma, Šabac, Loznicu, Zvornik, Vlasenicu, Han Pjesak, Sokolac, Mokro i stiže se na Jahorinu (na željenu adresu). Istim planom rute se i vraćamo sa Jahorine ka Novom Sadu obratnim redosledom.

BEOGRAD – ZAGREB

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Zagreb – Beograd po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu).  Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide autoputem Beograd – Zagreb (na željenu adresu u Zagrebu). Istim planom rute se i vraćamo iz Zagreba ka Beogradu obratnim redosledom.

BEOGRAD – BUDIMPEŠTA

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Budimpešta – Beograd takodje do aerodroma u Budimpešti po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide autoputem Beograd – Novi Sad prema Subotici na granični prelaz Horgoš, autoputem se direktno nastavlja ka Budimpešti (na željenu adresu ili aerodrom). Istim planom rute se i vraćamo iz Budimpešte ka Beogradu obratnim redosledom.

BEOGRAD – TEMIŠVAR

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Temišvar – Beograd, takodje do aerodroma u Temišvaru po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide standardnom rutom 129 direktno za Temišvar (na željenu adresu u Temišvaru). Istim planom rute se i vraćamo iz Temišvara ka Beogradu obratnim redosledom.

BEOGRAD – KOPAONIK

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), put iz Beograda vodi auto-putem (Beograd-Niš) do Pojata odakle se nastavlja ka Kruševcu, pa onda ka Brusu i Brzeću do Kopaonika (željenog smeštaja ili adrese). Istim planom rute se i vraćamo sa Kopaonika ka Beogradu obratnim redosledom.

SARAJEVO – ZAGREB

Svakodnevno vršimo organizovanje individualnih transfera (prevoza putnika) na relaciji Sarajevo – Zagreb – Sarajevo po principu sa adrese na adresu u vreme koje Vama odgovara. Polazna tačka je grad Sarajevo (Vaša željena adresa), dalje se ide autoputem A-1 prema Zenici, zatim se nastavlja putem E-73 prema Doboju, ide se na granični prelaz Stara Gradiška i uključuje se na autoput E-70 prema Zagrebu do odredišta (na željenu adresu). Istim planom rute se i vraćamo iz Zagreba ka Sarajevu obratnim redosledom.

SARAJEVO – CRNOGORSKO PRIMORJE

Svakodnevno vršimo organizovanje individualnih transfera (prevoza putnika) na relaciji Sarajevo – Crnogorsko primorje – Sarajevo po principu sa adrese na adresu u vreme koje Vama odgovara. Polazna tačka je grad Sarajevo (Vaša željena adresa), dalje se ide prema Trebinju ili Podgorici u zavisnosti na koje odredište Vas vozimo u Crnogorskom primorju. Istim planom rute se i vraćamo iz Crnogorskog primorja ka Sarajevu obratnim redosledom.

PET-TAXI | PREVOZ PUTNIKA SA KUĆNIM LJUBIMCIMA

Za putnike koji imaju kućne ljubimce svakodnevno vršimo organizovanje individualnih transfera na bilo kojoj relaciji. Prevoz se organizuje po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Kućni ljubimci se isključivo prevoze u transportnom koferu predvidjenom za tu namenu. Ne mogu se prevoziti u torbi ili bilo kom drugom obliku van transportnog kofera. Za kućne ljubimce se isključivo koristi pet-taksi usluga. Prevoz kućnih ljubimaca u organizovanom prevozu (sa drugim putnicima) nije moguć.

Kontakt

Rezervišite kombi prevoz, zakažite vožnju automobilom, saznajte više o našim uslugama.
Naš kontakt centar vam stoji na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 h.

Srbija
+381 0 64 059 059 3
BiH
+387(0)65/901-339
Privatni transferi i najam vozila
+381(0)63/334-777
E-pošta
 info@taxitravel.rs
Viber
 +381(0)64/059-059-3
Gde se nalazimo?
Laze Kostića 2a, 21480 Srbobran
Ostanimo povezani

Rezerviši prevoz

* sva polja osim poslednjeg su obavezna