+381 64 059 059 3 | +387 65 901 339 info@taxitravel.rs

Najam vozila i transferi

Privatni transferi

(Poslovna ili turistička putovanja po Vašoj želji)

Zaboravite na čekanja, gužve, neudobne i duge vožnje, nepristojne i nervozne vozače, stajanja po stanicama, ne morate da zavisite od drugih putnika i nečije organizacije prikupljanja putnika!

Putujte samostalno ili sa prijateljima, poslovno ili turistički, organizujte sami svoje putovanje prema svojim potrebama.

Prednost privatnih transfera je što ne morate da razmišljate o dodatnim troškovima puta, parkingu, gorivu, putarinama, ne zamarate sebe vožnjom i upravljanjem vozila i ne trošite svoju energiju na saobraćaj, umesto toga možete koristiti svoje vreme u vozilu za druge stvari… laptop, tablet, telefon ili uživanje u pejzažima puta i odmor dok Vas naši profesionalni vozači voze.

Iznajmite vozilo sa vozačem za sve destinacije u Srbiji i regionu:

Privatan transfer funkcioniše po principu zakazivanja (minimum jedan dan ranije). Pozovete nas, kažete nam željenu destinaciju sa koje bi ste pošli i na koju idete, broj putnika, količinu prtljaga, Vaš plan putovanja i mi Vam obezbeđujemo vozilo sa profesionalnim vozačem za vaše potrebe.

U ponudi ima veliki broj vozila kako putničkih automobila tako i minivan vozila, kombi vozila, minibus vozila, autobusa.

***

Privatni transferi su mogući za inividualne vožnje i grupne vožnje.
Dugogodišnje iskustvo, najpristupačnije cene i profesionalizam Vam omogućavaju siguran, pouzdan i jeftin prevoz uz najbolje uslove putovanja. Štedimo Vaše vreme i poštujemo Vaše potrebe!
Pozovite nas i uživajte u Vašoj vožnji!

NOVI SAD – AERODROM BEOGRAD – NOVI SAD

Prevoz do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ i grada Beograda, na adresu po izboru putnika. Svakodnevni transferi iz Novog Sada sa adrese po izboru putnika, dočekivanje na aerodromu i prevoz do Novog Sada na adresu. Udobna i klimatizovana vozila, obezbeđena sigurnosna sedišta za decu (obavezna najava uzrasta deteta), profesionalni vozači… Mi nismo taksi, već putnička agencija , koja nudi prevoz visokog kvaliteta. Ukoliko nam blagovremeno najavite vožnju (minimum jedan (1) dan unapred), budite sigurni da imamo slobodno mesto/vozilo za vas. Za prevoz do grada Beograda, čekanje par časova u gradu – sa povratkom, kao i polaske iz mesta u okolini Novog Sada, predviđene su odgovarajuće doplate (u prilogu).

BEOGRAD – ZAGREB

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Zagreb – Beograd po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu).  Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide autoputem Beograd – Zagreb (na željenu adresu u Zagrebu). Istim planom rute se i vraćamo iz Zagreba ka Beogradu obratnim redosledom.

BEOGRAD – BUDIMPEŠTA

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Budimpešta – Beograd takodje do aerodroma u Budimpešti po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide autoputem Beograd – Novi Sad prema Subotici na granični prelaz Horgoš, autoputem se direktno nastavlja ka Budimpešti (na željenu adresu ili aerodrom). Istim planom rute se i vraćamo iz Budimpešte ka Beogradu obratnim redosledom.

BEOGRAD – TEMIŠVAR

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Temišvar – Beograd, takodje do aerodroma u Temišvaru po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide standardnom rutom 129 direktno za Temišvar (na željenu adresu u Temišvaru). Istim planom rute se i vraćamo iz Temišvara ka Beogradu obratnim redosledom.

BEOGRAD – KOPAONIK

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu). Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), put iz Beograda vodi auto-putem (Beograd-Niš) do Pojata odakle se nastavlja ka Kruševcu, pa onda ka Brusu i Brzeću do Kopaonika (željenog smeštaja ili adrese). Istim planom rute se i vraćamo sa Kopaonika ka Beogradu obratnim redosledom.

SARAJEVO – ZAGREB

Svakodnevno vršimo organizovanje individualnih transfera (prevoza putnika) na relaciji Sarajevo – Zagreb – Sarajevo po principu sa adrese na adresu u vreme koje Vama odgovara. Polazna tačka je grad Sarajevo (Vaša željena adresa), dalje se ide autoputem A-1 prema Zenici, zatim se nastavlja putem E-73 prema Doboju, ide se na granični prelaz Stara Gradiška i uključuje se na autoput E-70 prema Zagrebu do odredišta (na željenu adresu). Istim planom rute se i vraćamo iz Zagreba ka Sarajevu obratnim redosledom.

SARAJEVO – CRNOGORSKO PRIMORJE

Svakodnevno vršimo organizovanje individualnih transfera (prevoza putnika) na relaciji Sarajevo – Crnogorsko primorje – Sarajevo po principu sa adrese na adresu u vreme koje Vama odgovara. Polazna tačka je grad Sarajevo (Vaša željena adresa), dalje se ide prema Trebinju ili Podgorici u zavisnosti na koje odredište Vas vozimo u Crnogorskom primorju. Istim planom rute se i vraćamo iz Crnogorskog primorja ka Sarajevu obratnim redosledom.

Kontakt

Rezervišite kombi prevoz, zakažite vožnju automobilom, saznajte više o našim uslugama.
Naš kontakt centar vam stoji na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 h.

Srbija
+381(0)64/059-059-3
BiH
+387(0)65/901-339
Privatni transferi i najam vozila
+381(0)63/334-777
E-pošta
 info@taxitravel.rs
Viber
 +381(0)64/059-059-3
Gde se nalazimo?
 Jurija Gagarina 56, 11073 Novi Beograd
Ostanimo povezani

Rezerviši prevoz

* sva polja osim poslednjeg su obavezna