+381 64 059 059 3 | +387 65 901 339 info@taxitravel.rs

Kombi prevoz putnika Novi Sad – Mostar

Svakodnevno vršimo organizovan prevoz putnika na relaciji Novi Sad – Mostar po principu od adrese do adrese (od vrata do vrata).

Koliko košta karta?

Cena karte po osobi za jedan pravac iznosi: 55€

Ruta i plan putovanja:

Polazna tačka je grad Novi Sad (vaša adresa), dalje se ide putem E-70 preko Iriškog venca i Iriga, zatim se ide na Šabac, Loznicu, Zvornik, Vlasenicu, Han Pjesak, Sokolac, Mokro i stiže se u Sarajevo. U Sarajevu Vas preuzima vozač koji Vas dalje vozi do Mostara na željenu adresu, ide se putem A1 i nastavlja putem E73 preko Konjica sve do Mostara. Polasci su usklađeni i organizovani tako da su i vozači sinhornizovani u preuzimanju putnika, a Vi dobijate odmornog vozača do Mostara.

Koliko traje putovanje?

Put iz Novog Sada do Mostara  u proseku traje oko 7,5 sati, u zavisnosti od stanja na putevima, vremenskih uslova, i provedenog vremena na graničnom prelazu. Po nekada iz sigurnosnih i vremenskih razloga se menja ruta putovanja ili granični prelaz u toku putovanja radi izbegavanja gužve, radova na putu, vremenskih nepogoda i drugih faktora koji utiču na bezbednost i vreme putovanja.

Opšta pravila putovanja:

Putnici su obavezni da kod sebe imaju važeća lična dokumetna, prijavu boravka zbog prelaska granice, da vode računa o svojim stvarima koje unose u vozilo, da budu propisano vezani sa sigurnosnim pojasevima koji postoje u vozilu. Agencija i vozač ne snose odgovornost (plaćanje kazne, refundaciju troškova, zaboravljenih stvari) u koliko sam putnik nije ispoštovao gore navedena pravila.

Pravila ponašanja u vozilu:

U vozilu je strogo zabranjeno konzumiranje bilo kakve vrste hrane, cigareta i obojenih napitaka (sokovi, čaj, kafa, alkohol itd…). Ometanje vozača u toku vožnje, uticanje na bilo kakav način na sam tok vožnje je takođe zabranjeno. Može se koristiti isključivo voda kao napitak u vozilu jer voda ne ostavlja trajne fleke i ne može oštetiti enterijer vozila. U slučaju nepoštovanja prvila i neprimerenog (nasilničkog) ponašanja u vozilu vozač ima ovlašćenje da takvu osobu odstrani iz vozila i prijavi nadležnim organima.

Putnički prtljag:

Za privatni transfer dozvoljeni prtljag je po dogovoru.

Prevoz kućnih ljubimaca:

Kućni ljubimci se isključivo prevoze u transportnom koferu predvidjenom za tu namenu. Ne mogu se prevoziti u torbi ili bilo kom drugom obliku van transportnog kofera. Za kućne ljubimce se isključivo koristi pet-taksi usluga. Prevoz kućnih ljubimaca u organizovanom prevozu (sa drugim putnicima) nije moguć.

Napomena:

Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik.

PRIVATAN TRANSFER

(NEMA DODATNIH PUTNIKA, vožnja autoputem)

 NOVI SAD – MOSTAR

VRSTA VOZILA Cena po vozilu (max. 2 adrese)
Automobil (do 4 osobe) 220€
Minivan (do 5 osoba) na upit
Kombi (do 8 osoba) na upit
Minibusevi na upit
Autobusi na upit
Lux automobili na upit
Cena je izražena po vozilu, u jednom (1) smeru, bez obzira na broj putnika.

Kontakt

Rezervišite kombi prevoz, zakažite vožnju automobilom, saznajte više o našim uslugama.
Naš kontakt centar vam stoji na raspolaganju svakog dana od 8 do 20 h.

Srbija
+381 0 64 059 059 3
BiH
+387(0)65/901-339
Privatni transferi i najam vozila
+381(0)63/334-777
E-pošta
 info@taxitravel.rs
Viber
 +381(0)64/059-059-3
Gde se nalazimo?
Laze Kostića 2a, 21480 Srbobran
Ostanimo povezani

Rezerviši prevoz

* sva polja osim poslednjeg su obavezna